Läsarfråga, Få bort toning

542fe3ed270a54c349769980675b19af
Hej, var och tonade mitt hår hos frisören för några dagar sedan. Det skulle egentligen bli ljusbrunt men blev ganska mörkt och i vissa sken ser det  rött ut, som verkligen inte är snyggt på mig. Nu vill jag bara ha tillbaka min gammla hårfärg och undrar hur jag snabbast får bort toningen utan att nöta så mycket på håret?
Och så undrar jag hur länge en toning brukar hålla om man tvättar det ung. varannan dag? Tacksam för svar :)

 

Hej! Det är väldigt olika hur länge en toning sitter beroende på hårets kvalité. Det du kan testa är att använda ett djuprengörande schampo, lite av toningen kommer att tvättas ur och jag tror det riktigt mörka kommer att försvinna. Om du verkligen inte trivs tycker jag du ska kontakta frisören, jag är helt säker på att det går att lösa snabbt om du får hjälp på salongen.  Lycka till!

2 thoughts on “Läsarfråga, Få bort toning

  1. Hej! Jag har ett avlångt ansikte med hög panna men känner mig nu redo för att klippa håret kort. Tror du det finns någon bra kort frisyr som skulle gå ihop med mitt avlånga ansikte? Jag har tunt och spikrakt hår så det känns som om det vore lite riskabelt att klippa det kort. Har en asymmetrisk ”lob” nu men det känns som om det är för långt för mig då jag nästan alltid har det uppsatt till vardags.

    Vad tror du? Är det bara att hålla sig till den längd som jag har? Har även provat långt hår men min hårtyp passar inte för det, och det framhäver tyvärr mitt avlånga ansikte. Tacksam för svar!

    • Hej Johanna! Jag tycker definitivt att du ska testa att klippa det kortare, en lite kortare urklippt bob tror jag skulle vara jättefin på dig. Tänk på att det ska vara mycet volym vid sidorna på ansiktet så satsa på en längd som slutar strax ovanför hakan, rådfråga din frisör när du klipper dig. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.