6 thoughts on “En varm höst

 1. Hej
  Letade lite tips på Internet och hamnade här :) och du verkar ha hjälpt många så jag hoppas du har tid att hjälpa mig med :)

  Har nästan alltid haft blonda slingor men det var ett tag sen jag färgade det så jag hade några centimeter utväxt (råttfärgat enligt mig). Så jag tänkte att jag skulle testa att tona det hemma så det skulle bli lite mer i min egna hårfärg men jag tycker håret känns alldeles för askigt och jag känner mig tråkig . Ville ha mer varmare färg men ändå inte röd. Har du några tips? Du har skrivit mycket om wella och det skulle kanske passa mig? Jag kan tänka mig att testa på ljusbrunt också men vill inte ha för askigt men inte heller rött. Jätte tacksam för svar! Mvh Jenny

  • Hej Jenny! Ledsen för mitt sena svar! Det är svårt att svara på men jag tror att Wella color fresh i tonen 8/03 skulle ge en varmare ljusbrun fin färg på ditt hår. Lycka till!

 2. Hej
  Letade lite tips på Internet och hamnade här :) och du verkar ha hjälpt många så jag hoppas du har tid att hjälpa mig med :)

  Har nästan alltid haft blonda slingor men det var ett tag sen jag färgade det så jag hade några centimeter utväxt (råttfärgat enligt mig). Så jag tänkte att jag skulle testa att tona det hemma så det skulle bli lite mer i min egna hårfärg men jag tycker håret känns alldeles för askigt och jag känner mig tråkig . Ville ha mer varmare färg men ändå inte röd. Har du några tips? Du har skrivit mycket om wella och det skulle kanske passa mig? Jag kan tänka mig att testa på ljusbrunt också men vill inte ha för askigt men inte heller rött. Jätte tacksam för svar! Mvh Jenny

  • Hej Jenny! Ledsen för mitt sena svar! Det är svårt att svara på men jag tror att Wella color fresh i tonen 8/03 skulle ge en varmare ljusbrun fin färg på ditt hår. Lycka till!

 3. Jag skulle jättegärna ha en kopprig hårfärg med vet inte vilken man ska välja då jag är väldigt kall i mig själv…tips?

  • Hej Martina! En kopprig ton som går mer åt rött en åt guld passar bra om man har lite kallare ton i sig själv. Gå gärna och prata med en frisör för tips och råd! Lycka till :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.