Den perfekta sotningen

75adbdb810cd3d28082906773de00535Jag tycker att kombinationen lila/grått och svart är så snyggt, den perfekta sotningen enligt mig. Passar de flesta men speciellt fint till bruna ögon. 

Lumene Blueberry Eyeshadow Palette / Eyeshadow Quad / Single Eye Shadow / Wet n Wild Photo Op Eyeshadow Dutchess Lounge / NYX Eyeshadow Black / NYX Eyeshadow Luxor / Baked Eye Shadow / bareMinerals READY Eyeshadow 4.0 – The Truth

4 thoughts on “Den perfekta sotningen

 1. Hej!

  Jag har haft blont hår länge men när jag flyttade till en ny lägenhet i ett gammalt hus så blev håret snabbt grönt på grund av koppar i rören. Jag tröttnade snabbt och tonade det brunt.
  Nu börjar det bruna gå ur lite och gå mer åt mörkblond/sandré hållet längst upp medan topparna är koppar/ljusbrun.
  Jag vill nu alltså köpa en färgbomb men vet ej vilken nyans jag ska välja.
  Det jag önskar är inte allt för mörkt hår utan ”mellanbrun” , med lite rött i för att det inte ska bli grönt av vattnet. Men ändå inte koppar/orange utan en varm brun. Mahogny känns för röd, candied chestnut för kall och deep chestnut för mörk? Men å andra sidan har jag aldrig provat färgbomber så jag vet inte. Utgår bara från paletterna i färgskalorna.

  Krångligt jag vet!! Därför hoppas jag på hjälp nu. (Snälla)

  MVH Louise

  • Hej Louise! Ja tyvärr tror jag inte att det finns någon som passar perfekt till ditt hår utan jag skulle istället rekommendera Wellas color fresh i tonen 6/7. Den tror jag skulle passa dig mycket bättre, det är som en toning men går även att använda som ett schampo. Lägg först i den som en toning i 20 min sen kan du bättra på färgen genom att använda den som ett schampo när du tycker färgen börjar släppa igen. Sen tycker jag du ska satsa på ett djuprengörande schampo också som tar bort metallerna i håret från vattnet.

   Lycka till!

 2. Hej! Nu behöver jag lite råd haha!
  Jag har blonderat mitt hår och allt gick hur bra som helst är väl gyllenblond med lite gula o orange toner i, typ jätte jätte strawberry blonde! Men jag vill bli mer mörkblond! Eftersom jag inte passar i strawberry blonde!
  Så tänkte fråga vilket sorts färg/toning kan jag lägga på mitt hår för att få det mer ask/mörkblond? Vill inte vara jätte mörk blond utan mer askigt ljus blond haha :) hoppas du förstod :) tack!

  • Hej Emma! Det finns toningar som tar bort det varma i håret t ex Goldwells 10V skulle fungera på ditt hår men det blir inte så mycket mörkare utan du kommer vara ljusblond fortfarande. Det är jättesvårt att ge dig något direkt tips annars på färg eftersom jag inte vet hur ditt hår ser ut i övrigt men 10V brukar bita på gula toner annars kan du kolla in Wellas color fresh i 8/81 eller 7/19 t ex. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.