4 thoughts on “Christian Dior fall 2012

 1. Hej. Nu är det så att jag har prövat hur många foundation som helst. Och alla jag använder gör att jag blir orange i huden. Vet inte riktigt vilket håll min hud går åt. Men jag tror det går mot det gula hållet. Kan du rekomendera någon bra foundation som går åt det gula hållet. Sen har jag lite problem/känslig/torr hud i ansiktet. HJÄLP, tycker inte riktigt att de på Kicks där jag bor är bra på att fram någon foundation till mig. Hur skall jag göra??in kommentar här!

  • Hej! Det kan vara svårt att hitta foundation med gula toner. Jag vet att makeupstore har några och det finns även bra mineralfoundations med gula toner. Kolla in id och Idun.

   Lycka till

 2. Hej, frågade för ett tag sen om hur jag skulle färga och det blev så likt bilden som det kan bli när man gör själv, så tack! Tänkte fråga en fråga igen eftersom det blev så bra. Jag har nästan vitt hår nu igen och jag har lagt i Revlon Nutri Color Creme 931 och det blev lite beiget men även lite rosa, har haft i det olika länge för att se skillnad men det blir alltid samma resultat. Har tvättat ut det och försökt igen alltså. Vet att hon i affären sa att man skulle bli rosa beroende på tiden, men hur kort jag än har i blir det rosa ändå.
  Så nu undrar jag hur jag gör för att det inte ska bli allt för rosa?

  • Hej Ida! Ja tyvärr så kan den slå åt rosa om man har riktigt ljust blekt hår. Prova gärna Wellas color fresh i färgen 10/36 den ger en beige fin ton men slår inte över i rosa vad jag märkt. Det finns en ton som heter 10/39 också som är lite kallare.

   Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.