7 thoughts on “Chanel fall 2012

 1. Hur kan man göra så ett ansikte ser mindre ut med smink?
  Använda nån sorts skugga där man vill att det ska se mindre ut, eller?

  Isåfall vilken skugga rekommenderar du som finns att köpa på ELF,
  en färg som passar på de flesta.. (Jag är GANSKA blek)

  • Hej! Jag tycker du kan prova 10/36 i Wellas color fresh den ger en naturlig beige ton på håret. Det är en toning som håller några tvättar och är väldigt mild så du kan upprepa den vid behov.

   Lycka till!

  • Hej Jessica! Om du har naturligt hår och inte färgat det går det bra att lägga en mahogny färg men man behöver lite starkare väte. Har du färgat hår så måste man bleka bort lite av färgen först, det finns även färger nu som bleker bort och färgar in på samma gång. Lycka till!

 2. Hej! Jag har en fråga jag undrar om du kan svara på. Jag färgade mitt hår mörkbrunt (ren femma sa frisören om det är till nån hjälp) i september förra året. Sen dess har jag inte gjort något med håret men jag upplever att färgen har försvunnit helt, har ingen utväxt. Är naturligt mellanbrun i håret. Utöver detta har mitt hår blekts nu under sommaren i solen då jag varit på solsemester i en månad. Nu undrar jag om jag ändå måste bleka det om jag vill färga håret några nyanser ljusare eller om solblekningen ”räcker” som blekning inför uppljusningen eller vad man ska säga! Hoppas du förstår vad jag menar!
  Tacksam för svar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.