Calvin Klein Paint it black

Calvin Klein Make-up: Paint it Black

En bra sak med hösten är ju att det går att sminka sig igen utan att det svettas bort och smetas ut. Det är också härligt att byta ut det rosa lacket mot svart tycker jag. Sotade ögon brukar jag köra med året om men på sommaren tycker jag mörkbrunt är snyggare en svart som jag använder under vinter halvåret. Bild från franska Vogue.

8 thoughts on “Calvin Klein Paint it black

 1. Hej! :)
  Hur ska jag få bort de röda skiftningarna i mitt ljus/mörkbruna hår? (Har blandat med nyanser i håret) Fungerar den mörkbruna färgbomben bra till det?

 2. Hej, jag hittade din blogg för några dagar sedan! Jag har tänkt på att köpa ny platttång, mitt hår är även väldigigt, ja typ ganska slitet? Man kan ju säga att det inte är mitt dröm hår. Här kommer frågorna till dig. :)
  Hur ska jag få mitt hår längre? Klippa topparna ofta osv. Men finns det något annat tips?
  Har du något bra tips på plattänger? (stv?) Som helst inte sliter jätte mycket på håret..
  Någon bra produkt som värmeskyddar håret?
  Hoppas du kan svara på dom! Skulle bli jätte glad :)

  • Hej Sofia! Det är bra att klippa topparna regelbundet ca 2-3 månader mellan klippningarna är lagom. Använd inpackningar för att bygga upp håret igen och göra det mer hållbart. Gama CP 1 är min favorit plattång. Align 12 från Redken tycker jag är det bästa värmeskyddet när man plattar.

   Hoppas det gav svar på dina frågor :)

 3. hej, jag vill få mitt hår rakt, ( har igentligen lockigt. )
  Vet du nått bra tex schampoo som verkligen hjälper eller så? Tipsa gärna och säg märket och dess funktion.
  Eller är det enda alternativet rak permanentning ?
  svara gärna med allt du kan i svaret nu, så jag verkligen får veta.kram !

  • Hej! Det finns inget schampo o balsam som gör håret rakare. Det finns produkter som gör det slätare men inte rakare. Har du lockigt tycker jag du ska prova en rakpermanent, se till att du går till en frisör som har koll på det senaste inom rakpermanenter det finns nämligen många permanenter nu som är ganska skonsamma för håret. Så mitt tips är att gå till en salong (eller flera) o fråga lite om rakpermanent. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.