BUS tips

14ff3e8479f0c9446c36ea3f03c9378b

Den här sommaren har ju inte varit så generös med solstrålar så jag tänkte ge er mitt bästa brun utan sol tips.

B000284St Tropez Selftanning Mousse är verkligen en av de bästa bus jag testat! Den är lätt att få jämn (använd den tillhörande handsken), ger en väldigt fin färg och hållbarheten tycker jag också är suverän. Framförallt har den aldrig blivit fläckig! Jag har också testat deras Gradual Tan och den är fantastisk den med . Jag brukar använda den varje dag framförallt på benen inför sommaren eller om jag är iväg på solsemester. Den ger också en snygg naturlig färg, inga orangea toner och lätt att få jämn.

Vilka är era BUS favoriter?

 

 

 

10 thoughts on “BUS tips

 1. Älskar också St. Tropez Selftanning Mousse! Vill tipsa om budget ”dupen” St Moritz som faktiskt är riktigt riktigt bra den med.
  Gillar även Cliniques Golden Glow boosters, både den för ansiktet och den för kroppen. Ger ”justerbar” bränna och blandas med valfri favoritkräm, doftar ytterst lite bus också win-win!

 2. Hej!
  Blir wella color fresh 10/36 varm eller kall? Gör det någon skillnad på håret om man ligger på en 9a ungefär? På vissa ställen är det dock ljusare.. Kan man tex blanda med 8/0? Lågger man i det i tvättat o fuktigt hår?:)

  • 10/36 är neutral skulle jag säga varken kall eller varm men den kan bli olika beroende på hårfärgen. Om du är en 9:a tror jag inte det blir någon direkt skillnad 10/36 ger en fin beige ton på riktigt ljust blekt hår men är det mörkare ger det inte samma effekt. 8/0 skulle ge mer effekt och du kan blanda med 10/36. Men 10/36 är så ljus så jag tror inte det blir någon effekt. Ja precis det ska vara schamponerat och handdukstorkat hår. Lycka till!

 3. Hej Sandra! Tack för en bra blogg!
  Jag hoppas du kan hjälpa mig med en fråga.
  Jag har blekt mitt hår ljust och färgat/tonat en mörk botten p ca 6-7cm (hos frisör) frisören la en 6a i botten och på längderna ligger jag säkert på en 9a. Är väldigt mörk i mig själv annars (2a) men jag tycker inte övergången blev så naturlig och jämn.. Så nu vill jag färga ner det mörka istället för hålla på bleka. Så det blir mer som en ombre.
  Har du något bra tips på hur jag ska göra gör att tona ner det mörka en bit ner så det ser bra ut? Kamma ut det hela vägen med en kam efter ett tag? Eller försöka pensla på ett sätt så det inte blir nån kant?
  Är det svårt att få till själv? Vågar inte riktigt lämna över till någon annan när jag fått så dåliga erfarenheter hos frisör :/ eller om jag måste göra hos frisör, vad kan jag säga till frisören? Lägga det mörka i folie kanske? För mjuk övergång. Jag har ingen aning.. hoppas du kan hjälpa mig!

  • Hej Jenny! För att få till en mjukare övergång kan man kamma ut färgen efter att tag för att få det mjukare eller så penslar man på fri hand en mjuk övergång. Jag skulle rekommendera att du går till en frisör för det kan vara väldigt knepigt att få till själv hemma. Lycka till!

   • Tack!
    Om man skulle kamma ut färgen (hela vägen antar jag) kommer jag behöva bleka längderna igen då? Eller det ljusa påverkas knappt kanske? Jag vill som sagt bara få mjuk övergång och inte bleka mer. :)

 4. Hej. Vad kul att läsa, köpte nämligen precis den med tillhörande handske igår! :) undrar om du kan förklara kortfattat hur du gör för att få det bra vid händerna, framförallt handflatan. Inge fint att ha massa färg där, men samtidigt så ser det ju jättekonstigt ut om det är helt blekt med en rand runt om där BUSen slutar :/

  Älskar din blogg, Keep up the good work!

  • Hej Linnéa! Vad roligt jag hoppas du blir lika nöjd som jag :)

   Jag brukar bara ta lite lätt med handsken över ovansidan på händerna o sen byta hand, jag brukar vara lite försiktig även med underarmarna så att det inte blir någon kant mellan armen och handen.

   Vad kul att du gillar min blogg :) Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.