Bruduppsättning

Hej!

Jag behöver din hjälp! Jag ska snart gifta mig och kan inte bestämma mig hur jag ska ha håret på bröllopet. Jag har blont, axellångt hår med och lite snelugg (luggen har växt ut ganska så mycket så man kan snart säga att jag bara har snebena…) Mitt ansikte är runt och därför är jag osäker på vad jag passar i. Jag har hittat en brudslöja som jag skulle vilja ha på bröllopet i och med att min klänning är axelbandslös men vet inte om jag då ska ha håret utsläptt eller uppsatt i någon klassisk variant. När jag har provat sätta upp håret så har jag inte vetat vad jag ska göra med luggen, som blir lite tråkig och bara hänger, sätter jag upp hela håret så tycker jag att min ansikte som redan är runt blir ännu mer runt… Eller borde jag kanske klippa luggen lite så att den ramar in ansiktet?? Snälla hjälp mig!

Vänliga hälsningar
Linda

Hej Linda!
Grattis vad kul att du ska gifta dig :-)

Om du ska ha uppsatt eller inte beror ju helt på vad du känner dig mest bekväm i. Trivs du med håret uppsatt eller tycker du mer om att ha håret utsläppt? Tänk tillbaka på de gånger då du verkligen känt dig riktigt snygg. Hur var ditt hår då?

Har du uppsatt hår kan du välja att ha slöjan under knuten eller över.Visst kan du ha sned lugg fast du har uppsatt, du kan t ex locka den så det blir kortare eller så kan du sätta upp den lite löst med ett spänne.Här är några frisyrer som jag tror och hoppas du kan få lite inspiration ut av.

Lycka till!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.