Boka tid hos mig

3_25_originalFoto: Emma Tyllström / Adorable Moments

Jag har fått lite frågor och mail om hur man gör för att boka tid hos mig, vilka tjänster jag erbjuder osv. Så här kommer lite kort information!

Jag jobbar både som frilansande och på salong med mitt företag Sandra Elizah. Jag är utbildad frisör och makeup artist.

När jag är på salong håller  jag till på Project Sthlm, Riddargatan 25 i Stockholm. Där  erbjuder jag klippning, färg, slingor, permanent, färgning av bryn och fransar. Jag gör också uppsättningar, stylingar och sminkningar på salongen.

När jag frilansar erbjuder jag framförallt styling & makeup, jag jobbar både med privatpersoner och fotografer/företag. Jag samarbetar med andra makeup artister och hårstylister så vi kan erbjuda tjänster till er som är många, t ex till ert bröllop.

Jag erbjuder också kurser och tjejkvällar både på salong och där det passar er bäst! Perfekt till möhippan eller som en födelsedagsöverraskning.

Ni kontaktar mig på:

Info@sandraelizah.se

tel: 0768-70 14 39

På min hemsida Sandra Elizah kan ni läsa mer om mina priser och tjänster.

Välkomna att boka!

 

4 thoughts on “Boka tid hos mig

  1. Hej jag har en fråga, jag har ett clip on set här hemma som är väldigt nytt och färgen är mahogny, jag färgade håret så de passade in väldigt bra men färgen i mitt hår tvättades ur direkt kändes de som även om de va permanent färg. men nu har jag mitt hår brunt igen och tycker de är så synd att jag inte kan använda mitt clip on set.. jag har provat att färga de men de LYSER fortfarande rött i ljuset.. så har du något bra tips på hur jag kan göra för att få de brunt utan att de ska skifta rött? Vore jätte tacksam för svar! :)

    • Hej Emelie! Tyvärr så är det väldigt svårt att färga löshår, det är inte riktigt som vanligt hår. Det går ju att lägga en kall ask färg över för att försöka få bort det röda men tyvärr är det inte säkert att det hjälper. Det kan också slå över i grönt/grått om du har otur. Men det kanske är värt ett försök, annars är det bäst att köpa ett nytt i rätt färg. Lycka till!

  2. Hej jag undrar om du gör sminkningar för baler etc. Och isåfall om du har möjlighet att åka till Danderyd (slutstationen på rödalinjen (mörby) och göra en sminkning innan en bal?

    • Hej Anna! Jag vet inte om det var du som messade mig? Men ja jag gör balsminkningar, är det bara en sminkning åker jag inte ut utan då tar jag emot på min salong. Men är ni fler finns det möjlighet att jag kommer till er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.