Bästa schampot och balsamet?

Innehåller affiliate-länkar

Hej Sandra! Hoppas du fortfarande svara på frågor:). Jag undrar om du har någon favorit som du alltid går tillbaka till? Jag antar att du har testat många olika hårprodukter så tänkte om du har någon gammal favorit som du gillar mest? Så min fråga är alltså om du fick välja att rekommendera det bästa schampot o balsamet till någon vilket skulle det vara?

Tack för en bra blogg, Emma S

Hej Emma!

Ja absolut och tack för att du gillar min blogg :)

Så svårt, som du skriver har jag provat en hel del men en serie som jag alltid går tillbaka till är Oi serien från Davines. Den anpassar sig efter din hårkvalité och passar därför alla hårtyper. Håret blir återfuktat, glansigt och lent utan att tynga eller göra håret fett/platt. Den passar alltså både på sommaren och vintern, den är väldigt bra både på grovt och tunt fint skandinaviskt hår så det är verkligen en serie med bra egenskaper.

Sen är ju Davines ett företag som gör mycket bra för miljön vilket jag tycker är så viktigt så där får den en extra stjärna.

Hoppas det gav svar på din fråga :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.