15% rabatt på naturliga produkter

Alma_rgb_svart_72dpi_jpg

 

Jag får lite frågor i från er läsare var man kan hitta naturliga produkter som är godkända om man använder balsammetoden, Alma of Sweden är en webbutik som har naturliga produkter både för hår och hud.

Alma of Sweden vill nu ge er mina fina läsare en rabattkod som ger 15% rabatt på ett helt köp tom 20121231, dock ej på frakt eller fakturaavgift. Koden man ska ange i kassan är HAPPYXMAS.

 

2 thoughts on “15% rabatt på naturliga produkter

 1. Hej Sandra!

  Jag håller själv på med balsammetoden men är lite skeptisk eftersom det handlar mest om att använda sk. butiksprodukter från ICA, Coop mm. Jag pratade med min frisör om skillnaden mellan frisörprodukter och butiksprodukter men förstod inte riktigt ändå varför frisörprodukter är så mycket bättre. Jag har hela mitt liv använt mig av frisörprodukter, för att jag tror att de är bättre för mitt hår, enda tills nu när jag började med balsammetoden. Så min fråga är alltsÅ:
  Varför är frisörprodukter bättre än butiksprodukter eller är de lika bra?
  Har du några tips på balsam, som är godkänt enligt BM, som är bra för tjejer med rakt hår:)?

  Hoppas på svar :)

  • Hej Corinne! Största skillnaden brukar vara att produkter i butikerna innehåller mer vatten och räcker därför inte lika länge. De innehåller ofta också billigare ämnen som t ex mycket sillikoner som kan vara svåra att få ur håret och starka sulfater. De billiga märken som fungerar i balsammetoden innehåller ju varken sulfater eller sillikoner så de är helt okej. Du får räkna med att de inte räcker så länge bara! De flesta frisör produkter innehållet sillikoner men det är vattenlösliga och därför påverkar de inte håret negativt. Många märken har börjat sälja mer naturliga serier nu utan sillikoner, parabener och sulfater t ex Redkens Natures Rescue.

   Hoppas det gav svar på din fråga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.